STIHL RE 163 PLUS – Здрава водоструйка 150 bar с макара с маркуч ( 47690124503 )

Каталожен номер: 47690124503

1,239.00 лв.

Изчерпан

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

Водоструйка с вградена макара с маркуч и плосък маркуч с касетка, които правят работата по-комфортна. Износоустойчивите бутала с керамично покритие заедно с  керамично покритие заедно с месинговата глава на помпата осигуряват дълъг експлоатационен живот на помпата.
 
 
    
    Техн. данни
 
 

Работно налягане bar
10-150

Максимално налягане bar 1)
160

Макс. температура на подаваната вода °C
60

Макс. дебит л/ч
650

Минимален дебит л/ч
570

Консумация на мощност kW
3,3

Дължина на мрежовия кабел м
5

Тегло, готова за работа кг
27,6

Ниво на звуково налягане dB(A) 2)
78,3

Ниво на звукова мощност dB(A) 2)
91,4

Дължина на нагнетателния маркуч м
12

Ниво на вибрации м/сек² 3)
по-ниско от 2,5

1) макс. допустимо налягане 2) K-стойност съгл. Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 3) с дюза с плоска струя, K-стойност съгл. директива 2006/42/EО = 2 м/сек² 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 
 

Бутала с керамично покритие
Благодарение на износоустойчивите бутала с керамично покритие помпата е много здрава и с дълъг експлоатационен живот. (подобно на снимката)
 

Вградена макара с маркуч
За практично съхранение на маркуча.
 

Вградени колела
С тяхна помощ маневрирането с водоструйките STIHL в тесни пространства и придвижването им на големи разстояния е лесно и безпроблемно. (подобно на снимката)
 

Плосък текстилен маркуч с касетка
Плоският текстилен маркуч с дължина 12 м има същото приложение като всеки обикновен градински маркуч и осигурява снабдяване на водоструйката с вода. След употреба той може да се навие в доставената заедно с него практична касетка и да се съхранява компактно като бъде закачен директно на задната страна на уреда. (подобно на снимката)
 

Поставка за накрайниците
Дава възможност за практично съхранение на накрайниците и принадлежностите (както и на специалните принадлежности напр. на четките за пране) на самия уред, благодарение на което те са Ви винаги под ръка.
 

Отварящ се преден капак и държачи за дюзи
Вградените под предния капак на уреда държачи за дюзи служат за удобно съхранение на роторната дюза и дюзата с плоска струя, като едновременно с това те са и добре защитени от замърсяване. (подобно на снимката)
 

Резервоар за почистващия препарат
Резервоарът за почистващия препарат на задната страна на водостуйката е интегриран компактно в корпуса ù. За зареждане с почистващ препарат той може да бъде отворен назад, а за почистване – да бъде свален изцяло от уреда. Съществува и възможността за безпроблемно прибавяне на почистващ препарат към водната струя от външен за уреда съд, напр. поставена до уреда туба, както е било при предходните модели.
 

Дозираща система за почистващия препарат
Служи за прибавяне към водната струя на почистващ препарат от вграден или “външен” за уреда резервоар. (подобно на снимката)
 

Манометър и регулатор на раб. налягане и дебита
Дават възможност за регулиране на работното налягане и дебита в зависимост от съответната задача по почистване. Това е не само практично, но и допринася за опазване на околната среда, тъй като намалява разхода на вода. (подобно на снимката)
 

Маркуч за високо налягане със стоманена обшивка
Маркучът за високо налягане със стоманена обшивка е много здрав и идеален за употреба при изключително тежки условия на работа. (подобно на снимката)
 

Дюза с плоска струя с регулируемо налягане
С включената в серийната окомплектовка дюза с плоска струя с регулируемо налягане можете да почиствате бързо и ефективно големи участъци. (подобно на снимката)
 

Алуминиева телескопична ръкохватка
За комфортно транспортиране, респ. компактно съхранение практичната и изключително лека алуминиева телескопична ръкохватка може да бъде прибрана. (подобно на снимката)
 

Алуминиева ръкохватка за носене
Улеснява повдигането, пренасянето и товаренето на водоструйката. (подобно на снимката)
 

Неусукваща се бърза връзка на пистолета
Предотвратява увиване на нагнетателния маркуч, така че той да може да се използва в цялата си дължина. (подобно на снимката)
 

Въртящ се държач за мрежовия кабел
Въртящият се долен държач за мрежовия кабел дава възможност за много лесно и бързо поемане на мрежовия кабел от уреда като отпада необходимостта от развиването му. (подобно на снимката)
 

Роторна дюза
Посредством бързо завихряне на мощната точкова струя роторната дюза осигурява концентрирана почистваща сила с висока мощност на единица повърхност. (подобно на снимката).

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
 
Принадлежности
 
 
 

Четка за пране
С интегрирана гумена лента и дюза за високо налягане. Подходяща за почистване на чувствителни повърхности. Ширина: 280 мм. Може да се използва с моделите водоструйки RE 88 – RE 129 PLUS.

 
Цена

Четка за пране   70,19 лв

 
 

Комплект за почистване
Състои се от: дюза с плоска струя, четка за пране и извита дюза (90°). Използва се за почистване на трудно достъпни места. Подходящ за моделите водоструйки RE 88 – RE 129 PLUS.

 
Цена

Комплект за почистване   121,81 лв

 
 

Извит накрайник, 470 мм
470 мм с дюза. За почистване на трудно достъпни места. Намалено налягане за чувствителни повърхности, подходящ за моделите водоструйки RE 88 – RE 163 PLUS.

 
Цена

Извит накрайник, 470 мм   67,40 лв

 
 

Накрайник, извит, 1080 мм
За почистване на трудно достъпни места. Дължина: 1080 мм, с дюза. Подходящ за моделите водоструйки RE 88 – RE 163 PLUS.

 
Цена

Накрайник, извит, 1080 мм   101,36 лв

 
 

Удължител за накрайници
Дължина: 410 мм. Подходящ за моделите водоструйки RE 88 – RE 163 PLUS (от година на производство 2007).

 
Цена

Удължител за накрайници    36,53 лв

 
 

Удължителни маркучи за високо налягане
Осигуряват по-голям обхват на действие. С бърза връзка.

 
Цена

Удължителен маркуч за високо налягане, 9 м, стоманена обшивка, за RE 88 – RE 163 PLUS    120,88 лв

 
 

Удължителни маркучи за високо налягане
Осигуряват по-голям обхват на действие. С бърза връзка.

 
Цена

Удължителен маркуч за високо налягане, 7м текстилна обшивка, за RE 88- RE 129 PLUS    65,62 лв

 
 

Накрайник за почистване на двор RA 82
За бързо почистване на големи хоризонтални площи без пръски, за RE 88 – RE 129 PLUS.

 
Цена

Накрайник за почистване на двор RA 82   55,93 лв

 
 

Приставка за пясъкоструйно почистване
За почистване на зидария и метални части. Най-добри резултати се постигат с гранулата за пръскане SB 90 на SТIHL. Подходяща за използване с моделите RE 88 – RE 163 PLUS.

 
Цена

Приставка за пясъкоструйно почистване   151,36 лв

 
 

Комплект за почистване на тръби
Много гъвкав, с дължина 15 м. С дюза. Може да се използва за почистване и на тръби с малък диаметър. Подходящ за моделите водоструйки RE 88 – RE 163 PLUS.

 
Цена

Комплект за почистване на тръби   141,20 лв

 
 

Комплект за засмукване
Дължина: 3 м. Служи за безнапорно водоснабдяване от бъчви с дъждовна вода и цистерни. При използване на комплекта за засмукване се препоръчва поставяне на воден филтър. Подходящ за моделите водоструйки RE 88 – RE 163 PLUS.

 
Цена

Комплект за засмукване   90,41 лв

 
 

Плосък текстилен маркуч с касетка
Дължина: 12 м. Маркуч за ниско налягане с касетка за удобно навиване и развиване. За компактно съхранение директно на уреда, за RE 109 – RE 163 PLUS.

 
Цена

Плосък текстилен маркуч с касетка   75,28 лв

 
 

Дюза, пенообразуваща
Висок почистващ ефект чрез дълготрайна пяна. Вертикално или хоризонтално регулируема струя, регулируем ъгъл на пръскане, дозиране концентрацията на почистващия препарат, 1-литрова бутилка с голям отвор за пълнене.

 
Цена

Дюза, пенообразуваща, за RE 88 – RE 163 PLUS   74,69 лв

 
 

Устройство, предотвратяващо връщане на вода
Предотвратява връщане на вода от водоструйката във водопроводната мрежа. За RE 88 – RE 282 PLUS.

 
Цена

Устройство, предотвратяващо връщане на вода   88,21 лв

 
 

RA 101
За бързо почистване на големи хоризонтални и вертикални площи без пръски. Вкл. удължител за накрайници, за RE 88 – RE 163 PLUS.

 
Цена

RA 101   89,64 лв