STIHL RM 248 – Бензинова косачка с ширина на косене 46 см ( 63500113424 )

Каталожен номер: 63500113424

545.00 лв.

Изчерпан

  STIHL RM 248 – Бензинова косачка с ширина на косене 46 см ( 63500113424 )
 
 

 
 

Увеличи снимката
 
 
 

Бензиновата косачка STIHL RM 248 е разработена за поддръжка на средно големи тревни площи без усилие. Практичният начален за серията модел е много маневрен и удобен при употреба. С RM 248 можете да косите тревната си площ напълно спокойно, тъй като тя се бута с минимално усилие. Освен това сгъваемата ръкохватка с гумираната си част в зоната на хващане осигурява приятно ергономично водене на уреда. Лесното управление на централната седемстепенна настройка на височината на косене с височини на косене от 25 до 75 мм дава възможност за изключително прецизно косене. Големият 55-литров кош за трева гарантира бързо косене без чести прекъсвания за изпразването му.
 
 
   
    Техн. данни
 

Тревна площ м²
до 1 200

Ширина на косене см
46

Височина на косене мм
25-75

Кош за трева, вместимост л
55

Двигател, тип
EVC 200,1

Работен обем см³
139

Номинална мощност
2,1 kW / 2,8 к.с.

Номинални обороти на работен инструмент об/мин
2 900

Тегло на уреда кг
26

Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd [dB(A)] dB(A)
96

Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A)
83

Коеф. на неопределеност KpA [dB(A)] dB(A)
2

Коеф. на неопределеност вибрации K м/сек²
2

Вибрации на ръкохватката ahw м/сек²
4

 
 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Спираловиден нож
Спираловидният нож осигурява равномерно окосена тревна площ и гарантира оптимално запълване на коша за трева. Чрез силния въздушен поток, който ножът създава в корпуса, тревата се изправя преди косене, така че благодарение на интегрираната и мощна въздухопропускателна система се отвежда ефективно в коша за трева.
 

Лесно движещи се колела
Лесно движещите се колела на косачките STIHL са изключително здрави и имат дълъг живот на експлоатация. За да се маневрира с тях без усилие и да поддържат перфектно избраната посока при косене, те са оборудвани с профил за тяга и устойчивост при движение.
 

Гумирана част в зоната на хващане
Гумираната част в зоната на хващане на косачката STIHL се грижи за много ергономично и приятно държане на ръкохватката при косене.
 

Сгъваема ръкохватка
Благодарение на сгъваемата ръкохватка косачките STIHL се сгъват и стават много компактни при съхранение или се транспортират до следващото място на използване без усилие.
 

Корпус от стоманена ламарина
Благодарение на устойчивата на усукване конструкция от стоманена ламарина корпусът е изключително здрав. Така се гарантира дълга продължителност на експлоатация и при по-големи натоварвания.
 

Централна настройка на височината на косене
Благодарение на пружини централната настройка на височината на косене се настройва лесно на няколко степени на желаната височина на косене. Текущо избраната височина се показва на скала.
 

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
     Принадлежности
 
 

APO 030 – Помпа за отработено масло
С помощта на помпата за отработено масло за бензиновия аератор STIHL RL 540 бензинът се изтегля от резервоара и се пресипва.

 
Цена

APO 030   17,60 лв 

 
 
Инструкции за употреба
 
 

STIHL RM 248.0, 248.0 T, RM 253.0, 253.0 T (AZ, BG, ET, HR, HU, KK, LT, LV, MK, PL, RO, RU, SL, SQ, SR, TR, UK)
Изтегли
PDF, 19,1 MB