STIHL MH 585 - Високопроизводителна универсална мотофреза ( 62410113928 )

Каталожен номер: 62410113928

1,519.00 лв.

Изчерпан

 
STIHL MH 585 – Високопроизводителна универсална мотофреза ( 62410113928 )
 
 

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

Мотофрезата STIHL MH 585 е универсален уред за използване на средно големи площи и по-големи лехи. Двигателят е с достатъчно висока мощност, за да се прекопават ефективно и по-твърди почви. С тази мотофреза можете да прокарвате нови градини или цветни лехи, както и да подготвяте лехи за посев на зеленчукови култури. За да стопанисвате ефективно и щадящо и по-нагъсто засадени култури, комплектът за окопаване на MH 585 може да бъде разделен като така работната ширина се намалява на 60 см. За чувствително улесняване на работата се грижат елементите на оборудване като интегрираната антивибрационна система, централната настройка на ръкохватките за управление за адаптиране към ръста на работещия и задната скорост, благодарение на която мотофрезата се обръща без усилие в края на обработваната площ, насочва се в нова посока или се управлява покрай препятствия. За работа без усилие освен това се грижи ниският център на тежестта. Уредът разполага със сгъващи се нагоре колела и регулируем лост. Така мотофрезата може да се съхранява компактно и без усилие.
 
 
   
    Техн. данни
 

Работна ширина, макс.
85 см

Вибрации коеф. на неопределеност K м/сек²
2,5

Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw м/сек²
5

Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd [dB(A)] dB(A)
93

Вместимост на резервоара л
1,4

Комплект за окопаване, Ø см
32

Коеф. на неопределеност KpA [dB(A)] dB(A)
2

Двигател, тип
Серия XT675 OHV SC

Скорост
1 предна + 1 задна

Работна ширина см
85

Мощност номинални обороти
2,3 kW / 3,2 к.с.

Тегло на уреда кг
44

Работен обем см³
149

Двигател, тип
B&S

Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A)
79

 
 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Позиция за почистване
В позиция за почистване ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL могат много лесно да бъдат почиствани, монтирани и демонтирани.
 

Лесно управление на газта
Мотофрезата STIHL се управлява от двете извити ръкохватки. Наблизо се намира лостът за газта, така че посредством регулатора, позициониран на ръкохватката, при управление да могат да се променят и оборотите. Така мощността на мотофрезата при копане се дозира точно.
 

Антивибрационна система

Антивибрационната система е интегрирана в закрепването на ръкохватката на мотофрезата STIHL. Тя намалява вибрациите върху ръкохватката, като така при продължително копане с уреда се намалява и разходът на сила.
 

Ножове за окопаване

Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL имат специално разработена форма и в оптимизирана последователност прекопават много ефективно почвата.
 

Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи
Комплектът за окопаване с разделящи се работни органи на тази мотофреза STIHL дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Така културите могат да бъдат засаждани и при тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране.
 

Спирачен шплинт
С негова помощ може да бъде регулирана работната дълбочина. Той улеснява работата с мотофрезата STIHL на ограничени пространства и при завои. Освен това достъпът до него е много лесен, той може да бъде регулиран на 3-степени във височина и няма опасност да бъде изгубен.
 

Колела за транспортиране
За лесно транспортиране тази мотофреза STIHL е оборудвана с 2 задни колела за транспортиране. По време на работа те могат да бъдат повдигани.
 

Двигател Kohler OHV със SmartChoke
Тази мотофреза STIHL се задвижва от четиритактов двигател Kohler с технология OHV. Горните клапани гарантират много чисто и ефективно изгаряне на бензино-въздушната смес. За лесен и надежден процес на стартиране се грижи системата SmartChoke. Кованият колянов вал и чугунената риза на цилиндъра са разработени за дълъг експлоатационен живот.
 

Регулируема ръкохватка
Ръкохватката на мотофрезата STIHL може да бъде регулирана във височина и в страни без помощта на инструмент. За лесно транспортиране или компактно съхранение на мотофрезата тя може да бъде сгъната.

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

AGS 100 Защита на предавателната кутия
Защитният кожух служи за сигурно поставяне на предавателната кутия. Той е съвместим с всички мотофрези на STIHL.

 
Цена

Защита на предавателната кутия – AGS 100   75,30 лв

 
 

AHK 701 Регулируем браздир
Регулируемият браздир дава възможност за променливо прокарване на бразди за зеленчукови и овощни насаждения.

 
Цена

AHK 701 – Регулируем браздир   171,01 лв

 
 

AHK 702 Фиксиран браздир
Фиксираният браздир дава възможност за прокарване на бразди за зеленчукови и овощни насаждения.

 
Цена

Фиксиран браздир – AHK 702   146,58 лв

 
 

AZG 030 Допълнителни тежести
Допълнителните тежести (2 × 9 кг) се поставят от двете страни на мотофрезата STIHL, за да се увеличи нейното тегло.

 
Цена

AZG 030 Допълнителни тежести   315,53 лв

 
 

AMR 031 Железни колела
Благодарение на своята здравина допълнителните железни колела са подходящи за работа с много голямо натоварване и обработка на трудни почви.

 
Цена

AMR 031 – Железни колела   197,46 лв

 
 

APO 030 – Помпа за отработено масло
С помощта на помпата за отработено масло за бензиновия аератор STIHL RL 540 бензинът се изтегля от резервоара и се пресипва.

 
Цена

APO 030   17,60 лв

 
 Инструкции за употреба
 
 

STIHL MH 445.0, 560.0, 585.0, 685.0 (AZ, BG, DA, EN, ET, FI, HR, HU, KK, MK, NO, SK, SL, SR, SV, TR, UK)
Изтегли
PDF, 31,1 MB