STIHL Комбинирана предпазна каска ADVANCE X-Vent – 00008880802

Каталожен номер: 00008880802

179.99 лв.

Изчерпан

Комбинирана предпазна каска ADVANCE X-Vent
 
 
 

 
 
 

Увеличи снимката
 
 

 

Иновативна комбинирана предпазна каска с оптимално разпределение на теглото. Антифони с тясна конструкция. Възможност за регулиране вътрешността на каската посредством копче и докато тя се носи на главата. Отвори за проветряване, разпределени по целия корпус на каската. Къса козирка, която не пречи на видимостта, а също и по време на работа. Предпазител за лице от мрежа от стоманена сплав с много добро пропускане на светлина. Светло отразяващи лепенки за повишена видимост. Ластично уплътнение между предпазителя за лице и козирката на корпуса за защита от проникване на мръсотия. Индивидуално регулируеми антифони. В съответствие с EN 352, EN 397, EN 1731.
 
 
   
   Техн. данни
 

Коефициент на звукопоглъщане 1)
SNR 29 (H: 34, M: 27, L: 19)

Ефективна защита до dBA
109

Тегло г
830

Материал на корпуса
ABS

Вътрешност на каската
6-точкова

Пропускане на светлина %
75 –80

1) H-M-L: високо-, средно- и нискочестотен шум

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
   Серийно оборудване
 
 

Козирка
Осигурява по-комфортна и сигурна работа при ярка светлина. Предпазва предпазителя за лице от намокряне при дъжд и сняг като по този начин се намалява и оптичното изкривяване.
 

Предпазител за лице – мрежа от стоманена сплав
От използваните материали за изработка на предпазители за лице неръждаемата мрежа от стоманена сплав е с най-добра пропускливост на светлина. Тя е много стабилна, има структура на медена пита и минимално оптично изкривяване. Моля имайте предвид, че предпазителите за лице не осигуряват стопроцентова защита на очите (както предпазните очила).
 

Вентилация на каската
Термографията показва новите комбинирани предпазни каски ADVANCE X-Vent/Vent с разпределените по целите им корпуси отвори за проветряване. Така топлината може да излезе по-добре навън и във вътрешността на каската става по-хладно, което натоварва в по-малка степен носещия я по време на работа.

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.