STIHL HSE 61 – Безшумна електрическа ножица за жив плет 50 см , (500W) ( 48120113509 )

Каталожен номер: 48120113509

296.00 лв.

Изчерпан

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

Електрическа ножица за жив плет с мощен двигател с тих режим на работа. Оборудвана с въртяща се ръкохватка, която може да се регулира на 5 различни позиции. С ергономичен дизайн за удобна поддръжка на живи плетове и декоративни храсти. Електрическите ножици на STIHL са специално проектирани за личното стопанство, цветната градина и поддръжката на жив плет в близост до дома.
 
 
    
    Техн. данни
 

Номинално напрежение V
230-240

Мощност W
500

Тегло кг 1)
3,9

Ниво на звуково налягане dB(A) 2)
85

Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3)
5,3/3,3

Обща дължина см
113

Дължина на рязане см
50

Разстояние между зъбите мм
29

1) без кабел 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек² 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

3-степенна превключвателна система
Електрическите ножици за жив плет на STIHL HSE 61, HSE 71 и HSE 81 са оборудвани с практична 3-степенна превключвателна система, която разширява работния им обсег. (подобно на снимката)
 

Въртяща се ръкохватка
Регулиращата се на пет различни позиции въртяща се ръкохватка с вградена опора за ръката осигурява прецизна и комфортна работа с уреда във всяко положение. (подобно на снимката)
 

Заточени с лазер ножове
Ножовете на електрическите ножици за жив плет са заточени с лазер и шлифовани с диамантина. Закалените режещи ръбове са устойчиви на голямо натоварване и остават остри дълго време. (подобно на снимката)
 

Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела
Вграденото в ръкохватката приспособление предотвратява неволното отделяне на удължителния кабел от уреда по време на работа. (подобно на снимката)

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

Предпазител за ножа
За ножове с дължина на рязане 50 cм. Практичен предпазител за захващане на отрязания материал. Може да се монтира от двете страни на ножа без помощта на инструмент като леко се избута върху него. Подходящ за всички модели електрически и акумулаторни ножици за жив плет (HSA и HSE) и акумулаторни уреди за жив плет (HLA).

 
Цена

Предпазител за ножа 500 мм / 20″    52,80 лв