Роботизирани косачки HUSQVARNA AUTOMOWER® 535 AWD – 967 85 34-16

Каталожен номер: 967 85 34-16

8,900.00 лв.

Изчерпан

 
Роботизирани косачки
HUSQVARNA AUTOMOWER® 535 AWD
 
 

 

 
 

Усъвършенствана и високоефективна роботизирана косачка с задвижване на всички колела, разработена за професионална употреба. Моделът е проектиран да се грижи за тревни площи до 3500 м² и навигира с препятствия, труден терен и склонове до 70%. Адаптиран за обществени инсталации с опростен контрол за лесно взаимодействие. Откриване на обекти чрез ултразвукова технология, дистанционно управление и наблюдение – заедно с останалата част от вашия продуктов парк – с Husqvarna Fleet Services ™.
 

Капацитет на работната зона

3500 m² ±20%

Нормално време за зареждане

30 мин

Ниво на шума Guaranteed sound level

62 dB(A)

 

 

       ХАРАКТЕРИСТИКИ
 
 

 

Automower® All-Wheel Drive
Моделите Automower® AWD се отличават с технология, която оптимизира управлението на всяко отделно колело, за да се даде възможност за превъзходна работа в най-взискателните терени. С впечатляваща характеристика на наклона, която се справя с 70% (35 °) наклон. Automower® AWD пренаписва правилата за автономна поддръжка на зелени площи, подобрявайки безопасността на вашата работна сила.
 

 

Pivoting rear body design
Моделите Automower® AWD са изградени със съчленен дизайн на задното тяло, което позволява наистина отлична маневреност за навигация по сложни тревни площи и проходи. Задният корпус също има възможност за завъртане, като значително подобрява сцеплението в неравен терен, като извлича максимума от работата на AWD.
 
 
 

Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services ™ ви дава възможност да наблюдавате и контролирате няколко броя косачки от вашия смартфон, таблет или лаптоп. Можете да прегледате състоянието или точното местоположение на вашата косачка, да им заповядате да стартират, да ги спрете или паркирате всички преди да пристигне бурята. Лесна настройка на настройките и височината на рязане. Получавайте аларми и проследете позицията на косачката в случай на кражба – отвсякъде.Включен 10-годишен договор за мобилни данни. Стандартен за серии от 500, опция за X-line модели. Husqvarna Fleet Services ™ също работи заедно с всички други HFS сензорни продукти.
 

 
 
 

Commercial user interface

Модел, оборудван със светодиодна индикация за състояние и здрав и лесен за управление превключвател за СТАРТ / СТОП функционалност. Опростява използването за неопитни потребители и свежда до минимум сериозното въздействие върху косачката в случай на вандализъм. Пълно наблюдение от смарт телефон, таблет или лаптоп.
 

 
 

 

      Спецификации
 
 
 

 Capacity

Капацитет на работната зона
3500 m² ±20%

Зарядна система
Автоматична

Maximum incline within the working area
35 °
 

 Cutting deck

Система на косене
3 pivoting razor blades

Ширина на косене
22 cm

Височина на косене, мин.-макс.
30-70 mm
 

 

 Dimensions

Размер на продукта, ДхШхВ
93x55x29 cm
 

 Equipment

Клавиши
Никакъв

Информационен панел
No

Таймер
Да

Аларма
Високо

PIN код
Да

Монтажно заключване
не

Заключване на настойките
Да

Дистанционни текстово съобщение
не

GPS Theft tracking
Yes

Сензор за повдигане
Да

Сензор за наклон
Да

Ултразвуков сензор
Да

Вид ръкохватка
Вградена

Грайфери на колелата
Средни

Допълнителни ножове
9 бр.

Кабел
0 m

Скоби
0 бр.

 

 Sound and Noise

Ниво на шума Guaranteed sound level
62 dB(A)