Роботизирани косачки HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 – 967 65 02-16

Каталожен номер: 967 65 02-16

8,600.00 лв.

Изчерпан

 
 
Роботизирани косачки
HUSQVARNA AUTOMOWER® 550
 
 

 

 
 

Роботизирана косачка предназначена за професионална употреба на автопарка. Предлага дистанционно управление, включително проследяване на кражби през Husqvarna Fleet Services чрез компютър / таблет, както и пълен контрол и конфигуриране на косачката чрез смартфон. GPS-асистираният навигационен и метеорологичен таймер осигурява равномерно покритие на сложни тревни площи, като същевременно автоматично адаптира честотата на косене към растежа на тревата. Обработва всички видове тревни площи и управлява стръмни склонове до 45% (24 °) с перфектни резултати при рязане – дори при дъждовни условия. Отдалеченото разпознаване на обекти позволява по-висока скорост на косене и капацитет на площта. Здравата цялостна конструкция осигурява дълготрайност и надеждност.
 
 

Капацитет на работната зона

5000 m² ±20%

Нормално време за зареждане

60 мин

Ниво на шума Guaranteed sound level

61 dB(A)

 

 

     ХАРАКТЕРИСТИКИ
 

 
 

Husqvarna Fleet Services™
Husqvarna Fleet Services ™ ви дава възможност да наблюдавате и контролирате няколко броя косачки от вашия смартфон, таблет или лаптоп. Можете да прегледате състоянието или точното местоположение на вашата косачка, да им заповядате да стартират, да ги спрете или паркирате всички преди да пристигне бурята. Лесна настройка на настройките и височината на рязане. Получавайте аларми и проследете позицията на косачката в случай на кражба – отвсякъде.Включен 10-годишен договор за мобилни данни. Стандартен за серии от 500, опция за X-line модели. Husqvarna Fleet Services ™ също работи заедно с всички други HFS сензорни продукти.
 
 
 

 

Commercial user interface
Модел, оборудван със светодиодна индикация за състояние и здрав и лесен за управление превключвател за СТАРТ / СТОП функционалност. Опростява използването за неопитни потребители и свежда до минимум сериозното въздействие върху косачката в случай на вандализъм. Пълно наблюдение от смарт телефон, таблет или лаптоп.
 
 

Remote object detection
Вградените сензори, използващи ултразвукова технология, помага на косачката да открива предмети, намалява скоростта и избягва твърди сблъсъци.

 

 
 
 

GPS-assisted navigation – PATENTED
Вградената GPS система създава карта на градината, включително къде са инсталирани граничните и направляващи проводници. След това Husqvarna Automower® ще регистрира кои части от градината, която е покрила, и съответно коригира своя модел на косене. Това ще гарантира оптимизирано покритие на тревата и отличен резултат от рязане.

 

 

 

     Спецификации
 
 

 Capacity

Капацитет на работната зона
5000 m² ±20%

Зарядна система
Автоматична

Maximum incline within the working area
24 °
 

 Cutting deck

Система на косене
3 pivoting razor blades

Ширина на косене
24 cm

Височина на косене, мин.-макс.
20-60 mm
 

 

 Dimensions

Размер на продукта, ДхШхВ
72x56x31 cm
 

 Equipment

Клавиши
Никакъв

Информационен панел
No

Таймер
Да

Аларма
Високо

PIN код
Да

Монтажно заключване
Да

Заключване на настойките
Да

Дистанционни текстово съобщение
Да

GPS Theft tracking
Yes

Сензор за повдигане
Да

Сензор за наклон
Да

Ултразвуков сензор
Да

Вид ръкохватка
Вградена

Грайфери на колелата
Грапави

Допълнителни ножове
9 бр.

Кабел
0 m

Скоби
0 бр.

 

 Sound and Noise

Ниво на шума Guaranteed sound level
61 dB(A)