STIHL TS 800 Мощен ъглошлайф с абразивен диск 400 мм (5,0 kW) – 42240112820

Каталожен номер: 42240112820

2,243.00 лв.

Изчерпан

TS 800    Мощен ъглошлайф с абразивен диск 400 мм (5,0 kW)
 

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 

 
 

Надежден ъглошлайф с филтрираща система с продължително действие и предфилтър Циклон. Покрива нормите за вредни емисии в изгорелите газове EPA II и EU II. С ергономичен дизайн с оптимизирани положения на ръкохватката. Оборудван с устройство ElastoStart, компенсатор и декомпресионен вентил. Серийно окомплектован с водна връзка и абразивен диск (диаметър 400 мм). Може да се използва като се води ръчно или като се монтира на количка FW 20. На снимката е показано специално оборудване.
 
 
   
    Техн. данни
 
 

CO2 g/kWh
776

Работен обем см³
98,5

Мощност kW/к.с.
5/6,8

Тегло кг 1)
12,70

Ниво на звуково налягане dB(A) 2)
101

Ниво на звукова мощност dB(A) 2)
113

Ниво на вибрациите ляво/дясно м/сек² 3)
6,5/3,9

Диск мм
400

Максимална дълбочина на рязане мм
145

Обща дължина см
89,0

1) незареден с гориво, без диск2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

STIHL полуавтоматично обтягане на ремъците
Лесното допълнително обтягане на ремъците до едно и също ниво удължава техния експлоатационен живот и този на лагерите. (подобно на снимката)
 

STIHL ElastoStart
Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване. Това спомага за лесно стартиране. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Антивибрационна система STIHL
Гумени тампони предотвратяват предаването на създаваните от двигателя вибрации към дланите и ръцете. Така работата с машината, когато тя не е монтирана на количка, е по-комфортна и неизморителна. (подобно на снимката)
 

Двигател 2-MIX на STIHL
Прясната смес и отпадните газове се разделят посредством въздушна възглавница, която застава пред прясната смес. В началото на изпусквателно-преливащия такт този чист въздушен слой преминава от преливните канали в горивната камера и “продухва” отпадните газове през изпускателния отвор. Въздушната възглавница намалява загубата на въздух със съдържание на гориво, в резултат на което се намалява и замърсяването на околната среда. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Декомпресионен вентил
При запалване декомпресионният вентил пропуска част от сгъстената смес през цилиндъра. Така съпротивлението при изтегляне на стартерното въже е значително по-малко. По този начин се улеснява работещия с машината и се предпазва цялата стартерна система на уреда. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Дълготрайна филтрираща система с предфилтър Циклон
Благодарение на дълготрайната филтрираща система с предфилтър Циклон 80% от частиците прах, съдържащи се във всмукания въздух, се изхвърлят още при предфилтрирането. Те не се натрупват в дунапренения филтър, както при досегашните системи на филтриране, а се отделят и изхвърлят навън. По този начин необходимостта от почистване на дунапренения филтър отпада. В зависимост от условията на работа експлоатационният живот на филтъра може да достигне до 1 година. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Ергономична ръкохватка
Модерният, ергономичен дизайн на ръкохватката дава възможност за комфортна работа във всички работни позиции. (подобно на снимката)
 

Ръчна горивоподкачваща помпа (Purger)
Ако бензиновият Ви уред е оборудван с ръчна горивоподкачваща помпа, можете чрез неколкократното ù активиране преди стартиране на машината да намалите броя на необходимите издърпвания на стартерното въже с около 40%, тъй като по този начин се осигурява по-бързо снабдяване с нужното за стартиране гориво. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Водна връзка
Посредством серийната водна връзка с устройство за оросяване по време на работа към диска се подава вода и по този начин се предотвратява прекалено запрашаване. Тя се прикрепва по такъв начин към уреда, че да не пречи по време на работа.
 

Магнезиев предпазител
Изработеният от магнезиева отливка под налягане предпазител за дисковете на ъглошлайфите води до значително намаляване теглото на уредите. С ергономичен дизайн на водната връзка и регулирането на предпазителя. (подобно на снимката)
 

 

 

Допълнително оборудване

Количка
Благодарение на комбинацията ъглошлайф STIHL с количка, ремонтирането на улици става бързо, чисто и точно. Тъй като уредите позволяват употреба с количка, са подходящи за икономична работа на различни места. (подобно на снимката)
 

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
Принадлежности
 

Резервоар за вода
Резервоар за вода за количка, 13 л. Без комплект водна връзка.

Артикул
Цена

Резервоар за вода за количка FW 213,94 лв.

 
 

Резервоар – помпа
10-литров резервоар – помпа за мобилно снабдяване с вода на строителната площадка. Осигурява чисто мокро рязане без прахообразуване.

Артикул
Цена

Резервоар – помпа 164,28 лв.

 

Резервоар за вода за количка FW 20
Резервоар с вместимост 13 л за допълнително монтиране на количка FW 20. Без комплект водна връзка.

Артикул
Цена

Резервоар за вода за количка FW 20 168,65 лв.

 

Ограничител посоката на рязане
За колички FW 20 и FW.

Артикул
Цена

Ограничител посоката на рязане 72,14 лв.

 
 

Количка
Количка за ъглошлайфи, подходяща за употреба при точно изрязване на ръбове или когато трябва да се реже на по-големи участъци. Позволява прецизна до милиметри дълбочина на рязане. За да можете да монтирате предлаганите модели ъглошлайфи към количката е необходима и система за бързо монтиране.

Артикул
Цена

Количка FW 20 за TS410 / TS420, TS700 и TS800 746,28 лв.

 
 

Система за бързо монтиране
Система за бързо монтиране за количка FW 20. Подходяща за моделите TS 400, TS 410 и TS 420, TS 480i, TS 500i, TS 700 и TS 800.

Артикул
Цена

Система за бързо монтиране, за TS 700 и TS 800 205,46 лв.

 
 

Комплект колела
Комплект колела, подходящ за моделите ъглошлайфи TS 410, TS 420, TS 480i, TS 500i, TS 700 и TS 800. Монтира се на предната опора. Улеснява воденето на ъглошлайфа по плоски и равни повърхности.

Артикул
Цена

Комплект колела, за TS 46,19 лв.

 
 

Предпазни очила ADVANCE SUPER FIT, тъмни
Много леки, тъмни очила със спортен дизайн и голяма защитна зона. Стъкла със 100%-ова ултравиолетова защита и покритие против замъгляване и надраскване.

Артикул
Цена

Предпазни очила SUPER FIT, тъмни 35,17 лв.

 
 

Предпазни очила ADVANCE SUPER FIT, прозрачни
Много леки прозрачни очила със спортен дизайн и голяма защитна зона. Стъкла със 100%-ова ултравиолетова защита и покритие против замъгляване и надраскване.

Артикул
Цена

Предпазни очила SUPER FIT, прозрачни 35,17 лв.

 
 

Предпазни очила ADVANCE SUPER FIT, оранжеви
Много леки очила със спортен дизайн и голяма защитна зона. Стъкла със 100%-ова ултравиолетова защита и покритие против замъгляване и надраскване. В оранжев цвят.

Артикул
Цена

Предпазни очила SUPER FIT, оранжеви 35,17 лв.

 

Патронник за TS
Адаптер за диамантни дискове. Отвор 1″ от месинг, за всички ъглошлайфи с вал 20 мм.

Артикул
Цена

Патронник за TS 5,94 лв.

 
 
Инструкции за употреба
 

STIHL TS 700, 800 (BG)
Изтегли
PDF, 3,1 MB