STIHL SR 200 10L – Градинска пръскачка ( 42410112603 )

Каталожен номер: 42410112603

717.00 лв.

Изчерпан

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

Лека моторна пръскачка, изключително удобна за носене благодарение на компактната конструкция и центъра на тежестта, разположен близо до тялото на работещия. Подходяща за третиране на ниски до средно високи култури на височина до 2,5 м след края на тръбата за обдухване. Лесно стартиране, мултифункционална ръкохватка и предпазна яка със защита от разливане. Серийно оборудвана с конусообразна решетка, решетка и двойна решетка.
 
 
   
   Техн. данни
 
 

CO2 g/kWh
848

Работен обем см³
27,2

Тегло кг 1)
7,8

Ниво на звукова мощност dB(A) 2)
104

Ниво на звуково налягане dB(A) 2)
94

Ниво на вибрации дясно м/сек² 3)
1,5

Резервоар за разпръсквания препарат л
10

Въздушна струя, макс. дебит м³/ч 4)
780

Maкс. обхват, хоризонтален м
9

1) незаредена с гориво, окомплектована 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек² 4) без устройство за обдухване 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 
 

Антивибрационна система STIHL
Антивибрационната система облекчава ефективно гръбната мускулатура на работещия. Специални елементи, поглъщащи вибрациите, намаляват преноса на вибрации от двигателя към ръкохватката, което прави работата по-комфортна и неизморителна.
 

Двигател 2-МІХ на STIHL
Уредът е оборудван с модерен двигател 2-МІХ на STIHL с ниско ниво на шум и вредни емисии. Двутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и производителност като при това разходът на гориво е намален с до 20% в сравнение с двутактовите двигатели на STIHL със същата мощност, но без технология 2-MIX.
Допълнителна информация
 

Защитен праг
Възможно разливане на препарата за разпръскване при пълнене на резервоара за разпръсквания препарат се задържат от защитния праг, така че да не достигат до подложката за гърба. Благодарение на това гърбът на работещия остава сух.
 

Капачка на резервоара с вдлъбнатини за хващане
Отварянето и свалянето на капачката на резервоара може да се извърши с една ръка благодарение на практичните вдлъбнатини за хващане. Пълненето през големия отвор за пълнене става бързо и чисто. Разливането на разпръсквания препарат е минимално, в резултат на което резервоарът се почиства лесно.
 

Компактна конструкция
Изключителен комфорт при носене на уреда благодарение на компактната му конструкция с нисък център на тежестта, разположен близо до тялото.
 

Опростено стартиране
Опростено и бързо стартиране на уреда благодарение на автоматичното положение на лоста на стартова газ, еднократното задействане на смукача и горивоподкачващата помпа. (подобно на снимката)
 

Решетки
С помощта на трите допълнително монтиращи се решетки може да бъде променяна посоката и формата на разпръскваната струя. В серийната окомплектовка са включени разпрашаваща, едностранно разпръскваща и двустранно разпръскваща решетки.
 

Мултифункционална ръкохватка
Елементите за управление на двигателя и вентилът за подаване на разпръсквания препарат са разположени на ръкохватката. Освен управлението на двигателя Вие можете с една ръка лесно и удобно да включите или изключите подаването на препарата. (подобно на снимката)

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 
 

Комплект нагнетателна помпа
Увеличава разпръскваното количество при пръскане нагоре. Подходяща за ефективно третиране на средновисоки до високи дървета. Освен това осигурява добро размесване на течността в резервоара за разпръсквания препарат.

 
Цена

Комплект нагнетателна помпа   124,20 лв

 
 

Комплект ULV-дюзи
ULV-дюзата за моторни пръскачки действа като пулверизатор. Разпръсква течностите на много фини капчици и спомага за оптималното разпределение на съответния препарат.

 
Цена

Комплект ULV-дюзи   47,06 лв

 
 

Колан за кръста
Разпределя равномерно тежестта на уреда между хълбоците и раменете на работещия като по този начин осигурява оптимален комфорт при носене. С мека подплата.

 
Цена

Колан за кръста, за BR 320, BR 340, BR 350, BR 420, BR 430, BR 450, SR 200, SR 420, SR 430, SR 450   42,23 лв