STIHL SH 86 Мощен уред за засмукване и раздробяване 42410110932

Каталожен номер: 42410110932

645.00 лв.

Изчерпан

 
STIHL SH 86 Мощен уред за засмукване и раздробяване    42410110932
 
 
 

 
 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 

Много подходящ за почистване на големи площи. Със серийната окомплектовка може да се използва и като уред за обдухване. С плавно регулиране на оборотите, кръгла и плоска дюза, STIHL ElastoStart, антивибрационна система на STIHL, двигател 2-MIX, HD2 филтър.
 
 
 
     
 
      Техн. данни
 

CO2 g/kWh
848

Работен обем cм³
27,2

Тегло кг 1)
5,8

Ниво на звуково налягане dB(A) 2)
93

Ниво на звукова мощност dB(A) 2)
106

Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3)
2,5/2,5

Окомплектовка
кръгла дюза

1) незареден с гориво, окомплектован за работа в режим на обдухване 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
Серийно оборудване
 
 

HD2 филтър
HD2 филтърът, изработен от полиетиленов филтърен материал, има значително по-фини пори в сравнение с филтрите от кече и филтрира и най-фините частици прах. Цялостното му почистване е много лесно. При нормална употреба на уреда експлоатационният живот на филтъра е толкова дълъг, колкото е и този на уреда.
 

Двигател 2-MIX на STIHL
Прясната смес и изгорелите газове се разделят посредством въздушна възглавница, която застава пред прясната смес. В началото на изпусквателно-преливащия такт този чист въздушен слой преминава от преливните канали в горивната камера и “продухва” отпадните газове през изпускателния отвор. Въздушната възглавница намалява загубата на въздух със съдържание на гориво, а по този начин и замърсяването на околната среда. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Антивибрационна система STIHL
Служи за намаляване на вибрациите до минимум и осигурява комфортна работа и при продължително, непрекъснато използване на уреда. (подобно на снимката)
 

Лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон
Лостът за газта може да бъде фиксиран във всяка желана позиция между празен ход и пълна газ. Кратко натискане на стоп-бутона гарантира сигурно изключване на уреда. След това уредът автоматично отново е готов за стартиране. (подобно на снимката)
 

STIHL ElastoStart
Поради голямата компресия при запалване на 2-тактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което значително улеснява стартирането на уреда. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Управление на уреда с една ръка
Управлението на уреда е лесно и комфортно, тъй като ръката остава непрекъснато на ергономичната гумирана ръкохватка. Лостът за газта може да бъде фиксиран във всяка желана позиция между празен ход и пълна газ, което улеснява работата особено при продължително непрекъснато използване на уреда. (подобно на снимката)
 

Ръчна горивоподкачваща помпа
С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора, в резултат на което при запалване на машината след дълъг период, в който тя не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже. Всички моторни уреди за поддръжка на зелени площи и всички уреди за обдухване са оборудвани с ръчна горивоподкачваща помпа. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Презрамен колан/самар
Презраменият колан/самарът на STIHL улеснява продължителното използване на уреда и осигурява голяма свобода на движенията и безопасна работа. В серийната окомплектовка на уреда е включен подходящият за съответния модел презрамен колан/самар. (подобно на снимката)
 

Предпазни очила
За Вашата безопасност при работа в серийната окомплектовка на уреда са включени и предпазни очила. Не се запотяват и имат широка странична защита. (подобно на снимката)

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
 
 
     Принадлежности
 
 

Комплект за почистване на улуци
С практичния комплект за почистване на улуци с дължина 3 м лесно продухвате улуците дори и на трудно достъпните им места. Подходящ за използване с уредите от серии STIHL BG 45, BG/SH 55, BG/SH 56, BG 66, BG/SH 85, BG/SH 86, BGE/SHE 71 и BGE/SHE 81.

 
Цена

Комплект за почистване на улуци 71,12 лв.

 
 
 

Филтриращ прахта чувал
С ниско прахоотделяне по време на работа. Подходящ за използване в силно запрашени райони. За STIHL SH 55, SH 56, SH 85, SH 86 и SHЕ 71 и SHЕ 81.

 
Цена

Филтриращ прахта чувал, за SH 56,86 лв.

 
 
 

Плоска дюза, извита, за BG и SH
Осигурява работа на голяма площ, благодарение на широката, водена успоредно на земята въздушна струя. Подходяща за STIHL BG 56, BG 86, BGE 71, BGE 81, SH 55, SH 56, SH 85, SH 86, SHE 71, SHE 81.

Артикул
Цена

Плоска дюза, извита 14,89 лв.

 
 
 
Инструкции за употреба
 

STIHL BG 56, 66, 86, SH 56, 86 (BG)
Изтегли
PDF, 1,8 MB