STIHL MSE 210 C-B – Електрически верижен трион, шина 35 см, верига PM3 ( 12092000002 )

Каталожен номер: 12092000002

552.00 лв.

Изчерпан

STIHL MSE 210 C-B – Електрически верижен трион 
 
 
 

 

Увеличи снимката
 
 
 

Мощен електрически верижен трион с оптимална ергономичност, оборудван с устройство на STIHL за бързо опъване на веригата (В) и спирачка на веригата STIHL QuickStop Super (C-Q). Оптимален за рязане на строителна дървесина и дърва за огрев.
 
 
    
    Техн. данни
 

Номинално напрежение V
230

Мощност kW
2,1

Ниво на звуково налягане dB(A) 1)
93

Ниво на звукова мощност dB(A) 1)
104

Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 2)
3,4/4,2

Тегло кг 3)
4,5

Дължина на кабела м
4

Стъпка на веригата
3/8 “ P

Верига STIHL Oilomatic, тип
Picco Micro 3 (PM3)

1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек² 3) с шина и верига, без кабел и масло за вериги 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 

Защита от претоварване
При претоварване електрическият двигател се изключва автоматично, за да се предотврати повреждането му вследствие на прегряване. Задейства се червеният бутон срещу претоварване. След ок. 1 минута двигателят отново се е охладил и електрическият верижен трион може отново да бъде пуснат в действие.
 

Стабилна зъбна опора
Сигурно и прецизно рязане: зъбна опора фиксира уреда към дървесината, което дава възможност за много точно водене на триона при рязане.
 

Устройство за бързо опъване на веригата (B)
Системата на STIHL за бързо опъване на веригата (B) значително улеснява обтягането на веригата. След разхлабване болта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и лесно без използване на инструмент. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Ергономична гумирана ръкохватка
Благодарение на ергономичната гумирана ръкохватка уредът се държи здраво и удобно от работещия.
 

Прозрачен резервоар за маслото за вериги
Благодарение на прозрачния резервоар можете безпроблемно да следите количеството на маслото за вериги в резервоара, което от своя страна се зарежда бързо и удобно с помощта на дюзата на STIHL за зареждане на масло за вериги.
 

Специална капачка на резервоара за масло за вериги
Благодарение на патентованата специална капачка резервоарът за масло за вериги се отваря и затваря бързо, без усилие и без помощта на инструмент.
Допълнителна информация
 

Система за смазване STIHL Ematic
Системата Ematic се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло намалява до 50%. (подобно на снимката)
 

QuickStop Super (Q) – спирачка на веригата
Допълнителна спирачна система на STIHL за допълнителна безопасност при работа: движението на веригата спира за секунди не само при достатъчно силен обратен удар или активиране предния предпазител на ръката, но и щом се пусне задната ръкохватка на моторния трион. В резултат на което без допълнителни ръкохватки и лостове се осигурява още по-голяма безопасност на потребителя във всяка работна позиция.
Допълнителна информация

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
      Принадлежности
 
 

Калъф за моторни триони
Използва се за съхранение и транспортиране на всички моторни триони с дължина на шината по-малка от 45 см (не е подходящ за електрически верижни триони с шини по-големи от 45 см, както и за MS 660 и MS 880).

 
Цена

Калъф за моторни триони    58,43 лв