STIHL MH 685 – Мощна мотофреза за почвообработка на по-големи площи ( 62410113932 )

Каталожен номер: 62410113932

1,519.00 лв.

Изчерпан

 
STIHL MH 685 – Мощна мотофреза за почвообработка на по-големи площи ( 62410113932 )
 
 
 

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

За почвообработка на различни типове почва и терени може да се има предвид бързата, здрава и ефективна мотофреза STIHL MH 685. Нейният мощен бензинов двигател прокарва така енергично нови бразди, също така удобно е и боравенето с уреда. За това се грижат антивибрационните елементи между предавателната кутия и ръкохватката за управление и доброто разпределение на тежестта на мотофрезата. За висок комфорт ръкохватката може да бъде регулирана във височина и странично спрямо изискванията на потребителя. За съхранение тя може да бъде сгъната. Уредът има предна и задна скорост и благодарение на спирачния шплинт може да работи като се води точно. Работната ширина при нужда може да се намали от 85 см на 60 см, за да се обработват и по-гъсто засадени култури. Здрава предавателна кутия от алуминий, червячен вал от закалена стомана, както и червячно колело от бронзова сплав осигуряват дълъг експлоатационен живот на уреда. Позиционираната отзад двойка колела при работа се повдига нагоре и е на ход при транспортиране или съхранение на MH 685.
 
 
   
    Техн. данни
 

Работна ширина, макс.
85 см

Вибрации коеф. на неопределеност K м/сек²
2,4

Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw м/сек²
6

Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd [dB(A)] dB(A)
93

Вместимост на резервоара л
1,4

Комплект за окопаване, Ø см
32

Коеф. на неопределеност KpA [dB(A)] dB(A)
2

Двигател, тип
Серия XT800 OHV SC

Скорост
1 предна + 1 задна

Работна ширина см
85

Мощност номинални обороти
2,9 kW / 3,9 к.с.

Тегло на уреда кг
46

Работен обем см³
173

Двигател, тип
B&S

Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A)
80

 
 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Позиция за почистване
В позиция за почистване ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL могат много лесно да бъдат почиствани, монтирани и демонтирани.
 

Лесно управление на газта
Мотофрезата STIHL се управлява от двете извити ръкохватки. Наблизо се намира лостът за газта, така че посредством регулатора, позициониран на ръкохватката, при управление да могат да се променят и оборотите. Така мощността на мотофрезата при копане се дозира точно.
 

Антивибрационна система

Антивибрационната система е интегрирана в закрепването на ръкохватката на мотофрезата STIHL. Тя намалява вибрациите върху ръкохватката, като така при продължително копане с уреда се намалява и разходът на сила.
 

Ножове за окопаване

Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL имат специално разработена форма и в оптимизирана последователност прекопават много ефективно почвата.
 

Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи
Комплектът за окопаване с разделящи се работни органи на тази мотофреза STIHL дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Така културите могат да бъдат засаждани и при тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране.
 

Спирачен шплинт
С негова помощ може да бъде регулирана работната дълбочина. Той улеснява работата с мотофрезата STIHL на ограничени пространства и при завои. Освен това достъпът до него е много лесен, той може да бъде регулиран на 3-степени във височина и няма опасност да бъде изгубен.
 

Колела за транспортиране
За лесно транспортиране тази мотофреза STIHL е оборудвана с 2 задни колела за транспортиране. По време на работа те могат да бъдат повдигани.
 

Двигател Kohler OHV със SmartChoke
Тази мотофреза STIHL се задвижва от четиритактов двигател Kohler с технология OHV. Горните клапани гарантират много чисто и ефективно изгаряне на бензино-въздушната смес. За лесен и надежден процес на стартиране се грижи системата SmartChoke. Кованият колянов вал и чугунената риза на цилиндъра са разработени за дълъг експлоатационен живот.

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

AGS 100 Защита на предавателната кутия
Защитният кожух служи за сигурно поставяне на предавателната кутия. Той е съвместим с всички мотофрези на STIHL.

 
Цена

Защита на предавателната кутия – AGS 100   75,30 лв

 
 

AHK 701 Регулируем браздир
Регулируемият браздир дава възможност за променливо прокарване на бразди за зеленчукови и овощни насаждения.

 
Цена

AHK 701 – Регулируем браздир   171,01 лв

 
 

AHK 702 Фиксиран браздир
Фиксираният браздир дава възможност за прокарване на бразди за зеленчукови и овощни насаждения.

 
Цена

Фиксиран браздир – AHK 702    146,58 лв

 
 

AZG 030 Допълнителни тежести
Допълнителните тежести (2 × 9 кг) се поставят от двете страни на мотофрезата STIHL, за да се увеличи нейното тегло.

 
Цена

AZG 030 Допълнителни тежести   315,53 лв

 
 

AMR 031 Железни колела
Благодарение на своята здравина допълнителните железни колела са подходящи за работа с много голямо натоварване и обработка на трудни почви.

 
Цена

AMR 031 – Железни колела   197,46 лв

 
 

APO 030 – Помпа за отработено масло
С помощта на помпата за отработено масло за бензиновия аератор STIHL RL 540 бензинът се изтегля от резервоара и се пресипва.

 
Цена

APO 030   17,60 лв 

 
 
 Инструкции за употреба
 
 

STIHL MH 445.0, 560.0, 585.0, 685.0 (AZ, BG, DA, EN, ET, FI, HR, HU, KK, MK, NO, SK, SL, SR, SV, TR, UK)
Изтегли
PDF, 31,1 MB