STIHL MH 445 – Маневрена компактна мотофреза за по-малки градински площи ( 62410113904 )

Каталожен номер: 62410113904

1,109.00 лв.

Изчерпан

 
STIHL MH 445 – Маневрена компактна мотофреза за по-малки градински площи ( 62410113904 )
 
 
 

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

Мотофрезата MH 445 на STIHL е оптимално подходяща за използване в тесни проходи и по-малки лехи. Нейните компактни размери и стандартна ширина от 45 см осигуряват голяма маневреност по време на работа. За да се обработват много тесни редици, ширината може да бъде намалена на 25 cм. Благодарение на издръжливия мощен бензинов двигател прекопаването на почвата се извършва лесно и бързо. Ножовете за окопаване проникват в почвата в оптимизирана последователност, разчупват почвената кора и смесват почвата. Регулируемият във височина спирачен шплинт осигурява точно водене. Голяма част от трептенията на двигателя се поемат от антивибрационната система, благодарение на което можете да водите мотофрезата и по-дълго време с минимална умора. За комфортното боравене допринасят и добрият баланс, както и централното регулиране на кормилото. Така водите уреда удобно, ергономично и с минимално усилие. За почистване или монтаж STIHL MH 445 се накланя върху транспортните си колела, така че достъпът до ножовете за окопаване e много лесен.
 
 
     
     Техн. данни
 

Работна ширина, макс.
60 см

Вибрации коеф. на неопределеност K м/сек²
2,2

Ниво на вибрации (ръкохватка) ahw м/сек²
5,5

Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd [dB(A)] dB(A)
93

Вместимост на резервоара л
0,8

Комплект за окопаване, Ø см
30

Коеф. на неопределеност KpA [dB(A)] dB(A)
2

Двигател, тип
Serie 550 EX OHV RS

Скорост
1 предна

Работна ширина см
45

Мощност номинални обороти
2,2 kW / 3,0 к.с.

Тегло на уреда кг
36

Работен обем см³
140

Двигател, тип
B&S

Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A)
80

 
 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Позиция за почистване
В позиция за почистване ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL могат много лесно да бъдат почиствани, монтирани и демонтирани.
 

Лесно управление на газта
Мотофрезата STIHL се управлява от двете извити ръкохватки. Наблизо се намира лостът за газта, така че посредством регулатора, позициониран на ръкохватката, при управление да могат да се променят и оборотите. Така мощността на мотофрезата при копане се дозира точно.
 

Антивибрационна система

Антивибрационната система е интегрирана в закрепването на ръкохватката на мотофрезата STIHL. Тя намалява вибрациите върху ръкохватката, като така при продължително копане с уреда се намалява и разходът на сила.
 

Ножове за окопаване

Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL имат специално разработена форма и в оптимизирана последователност прекопават много ефективно почвата.
 

Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи
Комплектът за окопаване с разделящи се работни органи на тази мотофреза STIHL дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Така културите могат да бъдат засаждани и при тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране.
 

Спирачен шплинт
С негова помощ може да бъде регулирана работната дълбочина. Той улеснява работата с мотофрезата STIHL на ограничени пространства и при завои. Освен това достъпът до него е много лесен, той може да бъде регулиран на 3-степени във височина и няма опасност да бъде изгубен.
 

Колела за транспортиране
За лесно транспортиране тази мотофреза STIHL е оборудвана с 2 задни колела за транспортиране. По време на работа те могат да бъдат повдигани.
 

Мощен двигател OHV
Тази мотофреза STIHL се задвижва от двигател Briggs & Stratton с много модерна ОНV-технология. Горните клапани гарантират много чисто и ефективно изгаряне на бензино-въздушната смес. Този тип двигател осигурява висока мощност при почвообработка и се отличава със стабилност.
 

Регулируема ръкохватка
Ръкохватката на мотофрезата STIHL може да бъде регулирана във височина и в страни без помощта на инструмент. За лесно транспортиране или компактно съхранение на мотофрезата тя може да бъде сгъната.

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

AGS 100 Защита на предавателната кутия
Защитният кожух служи за сигурно поставяне на предавателната кутия. Той е съвместим с всички мотофрези на STIHL.

 
Цена

Защита на предавателната кутия – AGS 100   75,30 лв 

 
 
 Инструкции за употреба
 
 

STIHL MH 445.0, 560.0, 585.0, 685.0 (AZ, BG, DA, EN, ET, FI, HR, HU, KK, MK, NO, SK, SL, SR, SV, TR, UK)
Изтегли
PDF, 31,1 MB