STIHL HSE 42, 45 см , (420 W) Много лека електрическа ножица за жив плет ( 48180113506 )

Каталожен номер: 48180113506

212.00 лв.

Изчерпан

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

Оборудвана с блокировка на лоста за превключване тази изключително лека и удобна електрическа ножица се стартира с двете ръце. За лесно и безшумно оформяне и рязане на живи плетове, декоративни храсти и тънки клонки.
 
 
    
    Техн. данни
 

Номинално напрежение V
220-240

Мощност W
420

Тегло кг 1)
3

Ниво на звуково налягане dB(A) 2)
84

Ниво на звукова мощност dB(A) 2)
95

Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3)
3,1/1,5

Обща дължина см
92

Дължина на рязане см
45

Разстояние между зъбите мм
21

1) без кабел 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек² 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Мощен двигател
Благодарение на по-високата си мощност – 420 W (HSE 42) и 460 W (HSE 52) – новите електрически ножици за жив плет имат още по-разностранно приложение в сравнение с предходните модели. Независимо дали ще подрязвате и оформяте жив плет или храсти или искате да впечатлите съседите си.
 

Бързорежещи ножове
Високият брой ходове, до 3 400 в минута, и двустранно режещите ножове осигуряват чисто рязане на храстите и живия плет.
 

Малък предпазител за ръката
Малкият предпазител осигурява оптимална видимост на режещия нож като по този начин се гарантира добър общ поглед върху работното поле.
 

Механична спирачка на ножа
След изключване на уреда механичната спирачка на ножа спира режещите ножове за по-малко от секунда.
 

Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела
Застопоряващото се приспособление предотвратява неволното отделяне на удължителния кабел от уреда по време на работа, което дава възможност за безпроблемно изтегляне на уреда.
 

Леки, тихи и с ниско ниво на вибрациите
Новите електрически ножици за жив плет са конструирани така, че да работят тихо и с минимални вибрации. Като се вземе предвид и ниското тегло на двата модела – STIHL HSE 42 (3,0 кг) и HSE 52 (3,1 кг) – дори и продължителната работа в градината се превръща в удоволствие.

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

Предпазител за ножа
За ножове с дължина на рязане 50 cм. Практичен предпазител за захващане на отрязания материал. Може да се монтира от двете страни на ножа без помощта на инструмент като леко се избута върху него. Подходящ за всички модели електрически и акумулаторни ножици за жив плет (HSA и HSE) и акумулаторни уреди за жив плет (HLA).

 
Цена

Предпазител за ножа 500 мм / 20″    52,80 лв