STIHL – HL 94 C-E – Мощен уред за жив плет с дълга тръба на предавателния вал ( 42432000024 )

Каталожен номер: 42432000024

1,199.00 лв.

Изчерпан

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 

За професионална поддръжка на високи живи плетове и за употреба в близост до земята. Олекотен редуктор, двигател 2-MIX с ECOSPEED за регулиране на оборотите при продължителна работа в райони с наложени ограничения на шума, STIHL ErgoStart, ножова греда, регулируема в работен диапазон от 145°, обща дължина 242 см.
 
 
    
    Техн. данни
 

CO2 g/kWh
794

Мощност kW/к.с.
0,9/1,2

Работен обем cм³
24,1

Ниво на звуково налягане dB(A) 1)
91

Ниво на звукова мощност dB(A) 1)
107

Тегло кг 2)
6,1

Брой ходове 1/min
3 615

Дължина на рязане см
60

Обща дължина см 3)
242

Разстояние между зъбите мм
34

1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 2) с инструмент 3) с ножова режеща гарнитура 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Двигател 2-MIX на STIHL
Двутактовият двигател с технология 2-MIX на STIHL пести до 20% гориво и намалява вредните емисии в отпадните газове с до 70% в сравнение с двутактовите двигатели на STIHL с аналогична мощност, но без технология 2-MIX.
 

STIHL ErgoStart (E)
Устройството STIHL ErgoStart осигурява комфортно стартиране на машината. Спирална пружина между стартерното въже и коляновия вал компенсира съпротивлението така, че при изтегляне на въжето то е почти недоловимо. В резултат на това за стартиране на машината са необходими по-малко усилия. Дори и при бавно изтегляне на стартерното въже двигателят запалва лесно. (подобно на снимката)
 

Функция STIHL Ecospeed
С функцията ECOSPEED Вие можете да приведете Вашия уред за жив плет в по-икономичен режим на работа. За целта трябва просто да завъртите регулиращото колело в посока „минус“ като така ще намалите максималните обороти на двигателя. Така Вашият уред за жив плет работи в режим на частично натоварване, но, ако това Ви е необходимо, може въпреки направените ограничителни настройки по всяко време да премине в режим на пълно натоварване чрез натискане на спусъка на газта. При работа в режим на частично натоварване се намалява разходът на гориво и Вие можете да работите значително по-дълго време с едно зареждане на резервоара.
 

Режеща система
Двустранно заточените ножове осигуряват високопроизводително и прецизно рязане и на гъсти насаждения.
 

Система за бърза настройка на ножовата греда, 145°
Ножовата греда може да се регулира степенно в две посоки в работен диапазон до 145°, а при транспортиране може да бъде сгъната и фиксирана успоредно на тръбата на предавателния вал. (транспортно положение).
 

Кръгова ръкохватка
Кръгова ръкохватка осигурява голяма свобода на движенията и лесно боравене с уреда, особено при работа на ограничени пространства.
 

Ухо за закачане
Ухо за закачане на презрамения колан може да се върти, което осигурява по-лесно накланяне на уреда.
 

Ръчна горивоподкачваща помпа
С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора, което улеснява стартирането на машината след дълъг период, в който тя не е била използвана.
Допълнителна информация
 

Самар/презрамен колан
Самарът/презраменият колан на STIHL улеснява продължителната работа с уреда и осигурява голяма свобода на движенията при използването му. В серийната окомплектовка на уреда е включен подходящият за съответния модел самар/презрамен колан. Моля обърнете се към Вашия дилър. (подобно на снимката)

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

Самар RTS
Благодарение на възможността за регулиране височината на закачане на уреда според ръста на работещия, комфортният самар RTS осигурява ергономична работа с минимално усилие, особено при продължително непрекъснато използване на уреда. Подходящ за употреба с кастрачките НТ 101, НТ 103 и НТА 85, с КомбиДвигатели с НТ-КМ или HL-KM 145° (без KMA 130 R), както и с уредите за жив плет HL 94 С-Е (без HL 94 KC-E) и HLA 85.

 
Цена

Самар RTS    187,80 лв

 
 

Ограничител на нож за НL 91, HL 94, HS 56 C-E, HS 81 T, HS 82 T, HSA 94 T
Предпазва върха на ножа от износване при дейности в близост до земята.

 
Цена

Ограничител на нож   12,01 лв

 
 
  Инструкции за употреба
 
 

STIHL HL 94 (BG)
Изтегли
PDF, 2,4 MB