STIHL GHE 250 – Мощна електрическа дробилка ( 6008 0111030 )

Каталожен номер: 60080111030

769.00 лв.

Изчерпан

 
STIHL GHE 250 – Мощна електрическа дробилка ( 6008 0111030 )
 
 
 

 
 

Увеличи снимката
 
 
 
 

Който иска да осигури ред в различни зони на градината, получава с електрическата дробилка STIHL GHE 250 многостранен работен инструмент. Независимо дали материалът за надробяване е твърд или мек, дълъг или широк – градинската дробилка надробява както растителни остатъци, така и дървесен материал от градината надеждно, ефективно и бързо. Ножът с конструкция “сандвич” с режещ диск Multi-Cut раздробява без усилие и клони със средна дебелина до 30 мм. За равномерно и мощно задвижване се грижи мощният електродвигател. Корпусът и фунията за зареждане на материала съчетават висок комфорт на обслужване и управление и безопасност. Така благодарение на наклонената голяма фуния се улеснява подаването на шума, клони и растителни остатъци в дробилката. Освен това STIHL GHE 250 се транспортира безпроблемно между мястото на използване и съхранение. За тази цел електрическата дробилка може да бъде наклонена и придвижена с помощта на колелата.
 
 
    
    Техн. данни
 

Коефициент на неопределеност KWA dB(A)
2,7

Макс. дебелина на клона Ø мм
до 30

Номинално напрежение V
230

Коефициент на неопределеност KpA dB(A)
3

Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd dB(A)
103

Номинална честота на въртене на работен инструмент об/мин
2 800

Тегло кг
27

Номинална мощност W
2 500

Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A)
92

 
 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 
 

Шумозаглушаваща фуния
Голямата фуния улеснява зареждането с материал на дробилката STIHL. Благодарение на шумозаглушаващата фуния работните шумове при надробяване в градината са намалени. Вградената защита срещу изхвърчане на материала предпазва работещия от вдигната във въздуха мръсотия.
 

Нож с конструкция “сандвич”
Специалният ножов механизъм с конструкция „сандвич“ на дробилката STIHL раздробява материала за надробяване с ниски вибрации. При това допълнителните лопаткови ножове и разкъсващите върхове осигуряват оптимално раздробяване и чисто отделение за надробяване.
 

Предпазна блокировка
Чрез електромагнитната предпазна блокировка се предотвратява автоматично стартиране на дробилката – например след извършване на дейности по поддръжката или смяна на ножовете. Предпазната блокировка е интегрирана в отварящия механизъм на дробилката STIHL. Щом като винтовите тапи на уреда бъдат отворени, предпазната блокировка се задейства и се прекъсва протичането на ток.
 

Водоустойчив прекъсвач
Корпусът на дробилката STIHL е оборудван с водоустойчив прекъсвач, както и с работно показание. С тях управлението на градинската дробилка е интуитивно и улеснено.

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

HOBOAHB 050 Здрав контейнер, 50 л
Контейнерът за надробен материал STIHL AHB 050 събира надробени клони и зелен материал директно под дробилката. С вместимост 50 л той е разработен за ежедневна употреба по време на работа. С него могат лесно да бъдат пренасяни и големи количества надробен материал. Той се предлага като допълнителна принадлежност за повечето модели градински дробилки STIHL (с изключение на моделите GHE 135 L, GHE 140 L, GHE 420, GHE 450, GH 460, GH 460 C).

 
Цена

Контейнер – AHB 050   52,93 лв 

 
 
   Инструкции за употреба
 
 

STIHL GHE 150.0, 250.0, 260.0 (BG, CS, DA, DE, EL, EN, ES, ET, FI, FR, HR, HU, IT, KK, LT, LV, NL, NO, PL, PT, RO, RU, SK, SL, SR, SV, UK)
Изтегли
PDF, 29 MB