STIHL GH 370 S Мощна бензинова дробилка за надробяване на клони ( 60012000008 )

Каталожен номер: 60012000008

1,819.00 лв.

Изчерпан

 
 

Увеличи снимката
 
 
 

Бензиновата дробилка STIHL GH 370 S е истински експерт, когато се налага ефективна и бърза преработка на по-дебели клони. Нейният ножов механизъм Multi-Cut 370 превръща бързо твърди отрязани дървесни клони и твърди клони на храсти и жив плет в малки парчета. Ножовете се въртят с до 3000 оборота в минута, така че на края остават само фини стърготини. Задвижвана от мощен бензинов двигател дробилката се справя с клони с дебелина до 45 мм. Дори широко разклонени клони се подават без усилие през наклонената и широка фуния на дробилката. GH 370 S е независима от източник на електрозахранване и за това е подходяща и за работа на обширни или отдалечени терени. Тя е с добра мобилност и при транспортиране. С помощта на двете транспортни колела, широкия ходов механизъм и ръкохватките дробилката се придвижва с лекота.
 
 
    
    Техн. данни
 

Измерено ниво на звуково налягане LpA dB (A)
92

Тегло на уреда кг
42

Номинални обороти на работен инструмент об/мин
2 400

Гарантирано ниво на звукова мощност LWAd [dB(A)] dB(A)
102

Мощност номинални обороти
3,4 kW / 4,6 к.с.

Работен обем см³
190

Макс. дебелина на клона мм
до 45

Двигател, тип
Серия 850 EXi OHV RS

Коеф. на неопределеност KpA [dB(A)] dB(A)
3

Режещ инструмент
Multi-Cut 370

 
 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Шумозаглушаваща фуния
Голямата фуния улеснява зареждането с материал на дробилката STIHL. Благодарение на шумозаглушаващата фуния работните шумове при надробяване в градината са намалени. Вградената защита срещу изхвърчане на материала предпазва работещия от вдигната във въздуха мръсотия.
 

Нож с конструкция „сандвич“
Специалният ножов механизъм с конструкция „сандвич“ на дробилката STIHL раздробява материала за надробяване с ниски вибрации. При това допълнителните лопаткови ножове и разкъсващите върхове осигуряват оптимално раздробяване и чисто отделение за надробяване.
 

Предпазна блокировка
Чрез електромагнитната предпазна блокировка се предотвратява автоматично стартиране на дробилката – например след извършване на дейности по поддръжката или смяна на ножовете. Предпазната блокировка е интегрирана в отварящия механизъм на дробилката STIHL. Щом като винтовите тапи на уреда бъдат отворени, предпазната блокировка се задейства и се прекъсва протичането на ток.
 

Система на рязане Multi Cut 370
Системата на рязане Multi-Cut 370 на бензиновата дробилка STIHL е ефективен ножов механизъм, който се състои от два обръщащи се ножа и централен водещ конус. Геометрията на режещия диск се грижи за бързо самостоятелно придърпване на клоните за надробяване.
 

Интегриран инструмент
Инструментът за извършване на дейности по поддръжката при тази дробилка STIHL е интегриран в отделение в корпуса. Това дава възможност например за бърза и самостоятелна смяна на ножовете на дробилката.
 

Широк ходов механизъм
Широкият ходов механизъм осигурява стабилност на градинската дробилка STIHL по време на работа и улеснява нейното транспортиране.
 

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

ATZ 300 Права фуния с режеща система
Комплектът фуния ATZ 300 на STIHL позволява преоборудване на дробилка STIHL за оптимална преработка на по-твърди и по-меки отрязани или окосени материали. Състои се от права шумозаглушаваща фуния с голям отвор за подаване на материала вкл. система за рязане Multi-Cut 350. Комплектът с правата фуния е съвместим с бензиновата дробилка STIHL GH 370 S.

 
Цена

Комплект ATZ 300   407,16 лв

 
 

HOBOAHB 050 Здрав контейнер, 50 л
Контейнерът за надробен материал STIHL AHB 050 събира надробени клони и зелен материал директно под дробилката. С вместимост 50 л той е разработен за ежедневна употреба по време на работа. С него могат лесно да бъдат пренасяни и големи количества надробен материал. Той се предлага като допълнителна принадлежност за повечето модели градински дробилки STIHL (с изключение на моделите GHE 135 L, GHE 140 L, GHE 420, GHE 450, GH 460, GH 460 C).

 
Цена

Контейнер – AHB 050   52,93 лв

 
 

APO 030 – Помпа за отработено масло
С помощта на помпата за отработено масло за бензиновия аератор STIHL RL 540 бензинът се изтегля от резервоара и се пресипва.

 
Цена

APO 030   17,60 лв