STIHL Гащеризон FUNCTION ERGO

Каталожен номер: ea6979872125

211.38 лв.

Изчерпан

Гащеризон FUNCTION ERGO
 
 
 

 
 
 

Увеличи снимката
 
 

 
 

Изработен от много здрава материя за голяма издръжливост. С модерна и атрактивна кройка, тествана защита от срязване (EN 381), цвят маслиненозелен, яркооранжев и черен, ластични вложки, отвори с цип за проветряване, подсилена зона на колената, светлоотразителни елементи за добра видимост, много джобове, два джоба с цип отпред. Предлага се в размери 48-64.
 
 
Директен избор на продукт: Специализирано работно облекло от серия FUNCTION

Гащеризон FUNCTION ERGO
 

Обща информация
Техн. данни
Оборудване

Техн. данни

Брой слоеве на защитата от срязване
7

Общо тегло кг 1)
1,5

Здравина на лицевия плат 2)
++

UV-стандарт 801
60

Признато от FPA
да

Модел
Regular Fit

Размер
48-64, 98-110, 25-29

Защита от студ 2)
+

Въздухопропускливост 2)
++

Отвори за проветряване
да

Отвори за проветряване с цип
да

Импрегниране срещу замърсяване
да

Еластичен лицев плат
да

Ластичен колан
да

Ниво на защита
1

1) за размер 522) + добра ++ много добра +++ отлична

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
Серийно оборудване
 
 

Защитени от срязване зони „Модел A“
Краката са защитени отпред. При работа в гората се носи предимно облекло със зони на защита от срязване от модел А.
 

Защита от срязване
С тази пиктограма може да бъде обозначена само лична защитна екипировка, която е в съответствие с DIN EN 381-5 във връзка със защитата от срязване. Освен това трябва да бъде посочено нивото на защитата от срязване и формата на защитената от срязване зона. Ниво на защита от срязване или скорост на веригата при прорязване: клас 0 = 16 м/сек , клас 1 = 20 м/сек, при работа в гората се носи предимно екипировка с ниво на защита от клас 1, клас 2 = 24 м/сек, клас 3 = 28 м/сек. Панталоните със защита от срязване от клас 1 по принцип осигуряват достатъчна защита от нараняване. Не съществува 100%-на защита. Най-много нещастни случаи стават при движение на веригата по инерция. При по-високите нива на защита се повишава топлинното натоварване и се намалява ергономичността на екипировката.
 

Регулируеми отвори за проветряване
Регулируемите отвори за проветряване при нужда могат да бъдат отваряни или затваряни. По този начин температурното равновесие може да се регулира индивидуално в зависимост от степента на физическото натоварване при работа и външната температура.
 

Защита от убождане
Много здрава материя, която предпазва от убождане на тръни например.
 

Дишаща материя
Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
 

Дишаща защита от намокряне
Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.