STIHL FSE 31 – Лека електрическа коса ( 48150114103 )

Каталожен номер: 48150114103

99.00 лв.

Изчерпан

 
 

Увеличи снимката
 
 
 

Лека и много удобна за работа коса с регулируема кръгова ръкохватка. Подходяща за декоративно косене и довършителни работи около дървета, пътеки и стълби. Електрическите коси на STIHL са специално проектирани за личното стопанство, цветната градина и поддръжката на тревни площи в близост до дома.
 
 

   Техн. данни
 

Мощност W
245

Номинално напрежение V
230

Тегло кг 1)
2,2

Ниво на звуково налягане dB(A) 2)
82

Ниво на звукова мощност dB(A) 2)
92

Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3)
1,2/1,8

Обща дължина м 4)
1,10

Диаметър на косене мм
245

Стандартен режещ инструмент
AutoCut с корда 1,6 мм

1) без кабел, с режещ инструмент и предпазител 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 3) К-стойност съгл. директива 2006/42/EО = 2 м/сек² 4) без режещ инструмент 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
   Серийно оборудване
 
 

Предпазни очила
За Вашата безопасност при работа в серийната окомплектовка на уреда са включени и предпазни очила. Не се запотяват и имат широка странична защита. (подобно на снимката)
 

Регулиране на ръкохватката без инструмент
Ръкохватката може много лесно да бъде регулирана без помощта на инструмент според индивидуалните предпочитания на работещия.
 

Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела
С негова помощ електрическият кабел се фиксира и се възпрепятства неволното му отделяне от уреда. (подобно на снимката)
 

Кръгова ръкохватка
С практичната кръгова ръкохватка уредът се води лесно и прецизно. Позицията на кръговата ръкохватка може да се регулира според ръста на работещия и условията на косене. (подобно на снимката)
 

Наклоняема глава за косене
За подрязване на тревата на трудно достъпни места напр. по ръбове, около храсти и живи плетове, главата за косене може да се накланя постепенно. Обслужването се извършва посредством педал. (подобнo на снимката)

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Режещи инструменти
 
 

Шпули за FSE и FSA
За електрическите и акумулаторни коси STIHL.

 
Цена

Шпула 1,4 мм, за FSE 31   10,78 лв

 
 Инструкции за употреба
 

STIHL FSE 31, 41 (BG, CZ, EST, HR, LT, LV, MK, RO, RUS, SK, SLO, SRB, TR, UA)
Изтегли
PDF, 4,5 MB