STIHL BG 86 Мощен уред за обдухване 42410111753

Каталожен номер: 42410111753

563.00 лв.

Изчерпан

 
STIHL HS 45 – Лека ножица за рязане на жив плет ( 42280112924 )
 
 

 
 
 

Увеличи снимката
 
 
 

За почистване на големи площи от листа и трева, благодарение на HD2 филтъра е подходящ за използване и в силно запрашени райони. С кръгла дюза, плоска дюза, антивибрационна система на STIHL, STIHL ElastoStart, двигател 2-MIX, лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон.
 
 

 
    Техн. данни
 

CO2 g/kWh
848

Работен обем cм³
27,2

Сила на обдухване N 1)
15

Тегло кг 2)
4,4

Ниво на звукова мощност dB(A) 3)
104

Скорост на въздушната струя, с кръгла дюза м/сек
63

Ниво на звуково налягане dB(A) 3)
90

Ниво на вибрации м/сек² 4)
2,5

Скорост на въздушната струя, с плоска дюза м/сек
74

Макс. скорост на въздушната струя м/сек
89

Maкс. дебит на въздушната струя м³/ч 5)
810

1) Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя 2) незареден с гориво, окомплектован 3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A) 4) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек² 5) без устройство за обдухване и дюза

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Серийно оборудване
 
 

Двигател 2-MIX на STIHL
Двутактовият задвижващ механизъм с 2-МІХ-технология убеждава с висока мощност на двигателя, широк диапазон на мощността и висок въртящ момент за голяма производителност при работа. При тази технология количеството вредни емисии в изгорелите газове съответства на строгите норми за вредни емисии при моторни уреди EU II. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Антивибрационна система STIHL
Антивибрационната система на STIHL намалява нивото на вибрациите до минимум и осигурява комфортна работа и при продължително, непрекъснато използване на уреда. (подобно на снимката)
 

Лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон
Лостът за газта може да бъде фиксиран във всяка желана позиция между ниски обороти и пълна газ. Кратко натискане на стоп-бутона гарантира сигурно изключване. След това уредът автоматично отново е готов за стартиране. (подобно на снимката)
 

STIHL ElastoStart
Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на уреда. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Управление на уреда с една ръка
Управлението на уреда е лесно и комфортно, тъй като ръката остава непрекъснато на ергономичната гумирана ръкохватка. От режим празен ход до пълна газ лостът за газта може да бъде фиксиран в желаната позиция, което е много голям плюс особено при продължителна работа с машината.
 

Ръчна горивоподкачваща помпа
С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора, в резултат на което при запалване на машина след дълъг период, в който тя не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже. Всички моторни уреди за поддръжка на зелени площи и всички уреди за обдухване са оборудвани с ръчна горивоподкачваща помпа. (подобно на снимката)
Допълнителна информация
 

Предпазни очила
За Вашата безопасност при работа в серийната окомплектовка на уреда са включени и предпазни очила. Не се запотяват и имат широка странична защита. (подобно на снимката)

 

 
В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.
 
 
    Принадлежности
 
 

Комплект за почистване на улуци
С практичния комплект за почистване на улуци с дължина 3 м лесно продухвате улуците дори и на трудно достъпните им места. Подходящ за използване с уредите от серии STIHL BG 45, BG/SH 55, BG/SH 56, BG 66, BG/SH 85, BG/SH 86, BGE/SHE 71 и BGE/SHE 81.

 
Цена

Комплект за почистване на улуци 71,12 лв.

 
 
 

Комплект за засмукване
Подходящ за допълнително монтиране на уредите за обдухване STIHL BG 56 и BG 86. Преминавайки през турбината засмуканата шума се надробява. В идеалния случай получената маса може директно да бъде използвана за мулчиране.

Цена

Комплект за засмукване 151,27 лв.

 
 
 

Плоска дюза, извита, за BG и SH
Осигурява работа на голяма площ, благодарение на широката, водена успоредно на земята въздушна струя. Подходяща за STIHL BG 56, BG 86, BGE 71, BGE 81, SH 55, SH 56, SH 85, SH 86, SHE 71, SHE 81.

 
Цена

Плоска дюза, извита 14,89 лв

 
 
Инструкции за употреба
 

STIHL BG 56, 66, 86, SH 56, 86 (BG)
Изтегли
PDF, 1,8 MB