Роботизирани косачки HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X – 967 85 28-16

Каталожен номер: 967 85 28-16

6,250.00 лв.

Изчерпан

Роботизирани косачки
HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X
 
 

 

 
 

Усъвършенстван и напълно оразмерен модел от серията X-линия от световните лидери в роботизираното косене. Достатъчно интелигентни, за да се справят с предизвикателствата на големи и сложни тревни площи – като множество тесни проходи, препятствия, труден терен и склонове до 45%. GPS-подпомаганата навигация и множество функции, включително Automower® Connect, го правят интелигентният начин да поддържате тревата си зелена, здрава и перфектно окосена. Приложението Automower® Connect ви държи под контрол: проследявайте, взаимодействайте и бъдете актуализирани с докосване на екрана, където и да сте по света.
 

Капацитет на работната зона

3200 m² ±20%

Нормално време за зареждане

50 мин

Ниво на шума Guaranteed sound level

58 dB(A)
   

 
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ
 

 

Automower® Connect
Automower® Connect ви дава пълен контрол върху косачката точно във вашия смартфон. Можете лесно да изпращате команди за стартиране, спиране и паркиране, проверка и настройка на настройките. Ако е необходимо, също получавайте аларми и проследете позицията на вашата косачка в случай на кражба – където и да сте.Включен 10-годишен договор за мобилни данни. Стандартен за X-линия, по избор за всички серии 300-400.
 
 

 

GPS-assisted navigation – PATENTED
Вградената GPS система създава карта на градината, включително къде са инсталирани граничните и направляващи проводници. След това Husqvarna Automower® ще регистрира кои части от градината, която е покрила, и съответно коригира своя модел на косене. Това ще гарантира оптимизирано покритие на тревата и отличен резултат от рязане.
 
 

LED headlights
Енергоефективни LED фарове за по-добра видимост и контрол дори и на тъмно. Светлините също ще започнат да мигат, ако възникне неизправност.

 

 
 

Superior interaction
Всички роботизирани косачки, оборудвани с Automower® Connect, са съвместими с Amazon Alexa и Google Home. Това означава, че всичко, което трябва да направите, е да дадете гласната команда на вашия интелигентен говорител и Husqvarna Automower® ще премине към задачата. Можете да изпълните най-често срещаните команди като стартиране, спиране, паркиране и получаване на актуализации на състоянието от вашата косачка, като просто попитате гласовия си асистент.

 

 

      Спецификации
 
 

 Capacity

Капацитет на работната зона
3200 m² ±20%

Зарядна система
Автоматична

Maximum incline within the working area
24 °
 

 Cutting deck

Система на косене
3 pivoting razor blades

Ширина на косене
24 cm

Височина на косене, мин.-макс.
20-60 mm
 

 

 Dimensions

Размер на продукта, ДхШхВ
72x56x31 cm
 

 Equipment

Клавиши
19 бутона

Информационен панел
Large LCD display

Таймер
Да

Аларма
Високо

PIN код
Да

Монтажно заключване
Да

Заключване на настойките
Да

Дистанционни текстово съобщение
Да

GPS Theft tracking
Yes

Сензор за повдигане
Да

Сензор за наклон
Да

Ултразвуков сензор
не

Вид ръкохватка
Вградена

Грайфери на колелата
Средни

Допълнителни ножове
9 бр.

Кабел
0 m

Скоби
0 бр.

 

 Sound and Noise

Ниво на шума Guaranteed sound level
58 dB(A)