MA-FRA Препарат за безконтактно измиване на автомобили Mangusta , 25 кг. – P0753

Каталожен номер: P0753

88.00 лв.

Изчерпан

Препарат за безконтактно измиване на автомобили Mangusta , 25 кг.
 
 

 
 

Код: P0753
 
 

 

Описание:

25 л.
Mощно почистващо действие и полир ефект, с приложение за почистване на всякакъв тип автомобили.
Високо-пенлив и ароматизиран, безопасен към гумените части, без усилие разгражда всякакъв вид замърсявания (грес, масло, смог, мушички, бензин), като осигурява лъскав блясък ефект върху всички пластмасови части. 
Ефективен при твърди и средно-твърди типове вода и подходящ при всякакви температури, изсъхва бавно под слънчева светлина, и е лесен и бърз за изплакване.
Съдържа лесно биоразградими повърхностно-активни вещества, съвместими с всеки тип пречистване на водата или методи за рециклиране.
Не използвайте върху мотоциклети.

 
 

Употреба:

С небулизатор -пръскачка за пяна, разредете 1:20–1:50 във вода, в зависимост от интензивността на замърсяването за почистване.
С пянообразувател към пистолет, използвайте в чист вид или в съотношение 1:5 с вода, в зависимост от мръсния слой за елиминиране. След като сте разредили продукта, пулверизирайте и нанесете върху повърхността, започвайки отдолу нагоре, по този начин разпределяйки по-равномерно.
При тъмни на цвят бои, стари или потъмнели-опетнени бояджийски покрития, е препоръчително първо да се охлади повърхността с вода, преди да се нанася продукта.