Акумулаторна косачка RAIDER RDP-SLM20 075328

Продукти
STIHL
+
249,00 лв.
  • Марка: Raider
  • Кат. номер: 075328
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 Акумулаторна косачка RAIDER RDP-SLM20 075328

 • Индикатор за запълване на коша с трева
 • Ергономичeн, двустранен пусков прекъсвачКосачката се предлага без батерия и зарядно устройство!

 

 

Акумулаторната косачка Raider RDP-SLM20 е единствения представител на градинската техника от серията Raider R20. Това, което здраво свързва градинския инструмент с другите членове на серията е една основа, а именно - три батерии със напрежение 20 V, различаващи се по капацитета си. 
 
 
Имайки предвид мощността на електродвигателя на косачката, трудният за предсказване разход на електроенергия, който зависи от състоянието на тревните площи и обичайната продължителност на работа, желателно е за косачката да се използва батерията с най-голям капацитет - 4,0 Ah. С този модел акумулаторна косачка, имате възможност да косите на три различни степени височина - 25, 35 и 50 mm. Това се прави поотделно за всяка от двете оси на колелата, които се преместват в желаното положение. 
 
 
Кошът за събиране на тревната маса е с голяма вместимост. Капакът е изработен от твърда и здрава пластмаса, с ръкохватка за лесно пренасяна до мястото за изпразване. Дъното е гъвкаво, а страниците са от мрежеста, добре пропускаща въздуха материя. Наличен е и индикатор от типа "клапа", която се поддържа изправена от налягането на въздушната струя. При запълване на коша тя пада, което е сигнал, че той трябва да бъде изпразнен. Свалянето и поставянето на коша към косачката е бързо и лесно. 
 
 
Косачката има пластмасов "ключ", който прекъсва електрическата верига, когато е изваден. Двигателят се управлява едновременно от две ръкохватки, които при работа се притискат едновременно или само едната, при водене на машината с една ръка. Наличен е и блокиращ бутон, който не позволява неволно включване на двигателя.
 
 
Височината на ръкохватката може да се регулира в широк диапазон, за максимално удобство на ползващия. 
 

 

Технически характеристки

 

Номинално захранващо напрежение, V: 20
Обороти без натоварване на косачката, min-1: 3500
Широчина на косене, mm: 360
Височина на косене, mm: 20/35/50
Вместимост на коша, l: 35
Ниво на звукова мощност LpA Неопределеност К=3, dB: 54.30
Ниво на звукова мощност LwA Неопределеност К=3, dB: 96
Ниво на вибрация, m/s2: 1.5
Тегло, кг.: 12.500
Тегло Нето, кг.: 11.000
Размери: 650x470x340 mm
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!